Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rommelmarkt

25 mei 2019 @ 13:00 - 16:00

Gratis

Draagt jij ‘t RAShuys een warm hart toe? Wil je dan eens kijken of jij spullen wilt aanbieden voor de rommelmarkt op 25 mei a.s.? 

De opbrengst van de rommelmarkt gaat geheel naar ’t RAShuys.

Rommelmarkt 't RASHuys

Tussen 9:00 en 11:00 uur kun je spullen inbrengen bij ’t RAShuys.
Ben je niet in de gelegenheid om jouw spullen zelf bij ons te brengen? Zet dan jouw spullen 25 mei langs de openbare weg op aangegeven groene route (zie de huis-aan-huis flyer*) vóór 9:00 neer, zodat wij dit voor 11:00 uur kunnen ophalen.

Tussen 13:00 en 16:00 uur kun je zelf lekker struinen over de rommelmarkt. Wellicht zit er nog wat moois tussen en ga je niet met lege handen naar huis. 

—————————————————————-

Noot:
Wanneer jij jouw spullen langs de openbare weg zet, gebruik dan de flyer die je hebt ontvangen om erop plakken. Zo zien wij en anderen dat de spullen voor het RAShuys zijn bedoeld. Wij halen alleen spullen op die niet kapot zijn en die enigszins te verkopen zijn.
Vergeet niet jouw adres in te vullen, anders halen wij jouw spullen niet op. Dit doen wij om te voorkomen dat onbedoelde rommel aan de weg wordt gezet waar ’t RAShuys niets mee kan.

*NB: flyer kwijt of niet ontvangen? Stuur een mail naar info@rashuys.nl dan zorgen wij dat je deze alsnog (digitaal) ontvangt.

Gegevens

Datum:
25 mei 2019
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Stichting Ras – Monica Bruggenweerth-Kolker
Telefoon:
0612353702
E-mail:
mkolker@home.nl
Website:
www.rashuys.nl

Locatie

‘t RAShuys