Afwisseling in ’t RAShuys

De activiteitenmaand november is succesvol afgetrapt in ’t RAShuys. De band ZieZeau wist menig RAS’er (5/11) de dansvloer op te krijgen. Dat belooft wat voor de rest van de maand. ’t RAShuys biedt de komende weken namelijk nog meer afwisselende activiteiten; een wijnproeverij, de RAS-expo en de pub-quiz. Heb jij je keuze al gemaakt? 

Pub-Quiz

  • Vrijdag 18 november van 20:00 uur – 22:00 uur is de wijnproeverij
    Entree €12,50 p.p., mensen uit het RAS-gebied ontvangen €2,50 korting. Deelname 18+
    Ook zo’n liefhebber van wijn, lekkere hapjes en zin in een gezellige avond met familie, vrienden en buren? Kom dan naar deze wijnproeverij. De avond is in deskundige handen van Cruwijn uit Roden. Laat je verrassen!
    Klik hier voor uw deelname!
  • Zondag 20 november van 14:00 uur tot 18:00 uur is de RAS-expo
    Keramiste Gea Rouw uit Nieuw Roden laat graag haar werken zien. Geïnspireerd door het Steenbergerveld, vee en vogels rondom haar atelier en de wisselende lichtschakeringen die horen bij de verschillende seizoenen zijn prachtige kunstwerken ontstaan.
  • Vrijdag 25 november om 20:00 uur start de pub-quiz, tot ca. 23.00 uur
    Entree €2,00 p.p., inclusief 1 consumptie | De deuren gaan om 19:45 uur open
    Hou je van quizzen en een gezellige avond? Stel dan een team samen en doe een keertje mee aan de Murphy’s Quiz. Individueel opgeven kan ook. Test je kennis met diverse vragen, een muziekronde en een fotoronde.
    Klik hier om u alvast op te geven!
  • Oproep: Kom jij onze Kerstmarkt op zaterdag 17 december van 11:00 tot 16:00 uur verrijken?
    ’t RAShuys zoekt nog lokale ondernemers en particulieren uit de RAS-dorpen en omgeving om (streek)producten te verkopen. Deelname gratis! Interesse? Laat het weten via de mail info@rashuys.nl.

Enthousiast geworden? Om bij onze bar aan te schuiven en de kunst te bewonderen is het een kwestie van binnenlopen. Opgeven voor de wijnproeverij kan tot 17-11 en voor de pub-quiz tot 23-11 via de mail info@rashuys.nl, telefonisch 050-5010656 of via één van onze bestuurders.

—————————————————-//—————————————————-

De activiteitenmaand november werd swingend afgetrapt: de top 100 live band ZieZeau wist de sfeer er goed in te krijgen. Naarmate de avond vorderde kwamen er steeds meer voeten van de dansvloer. Nieuwsgierig? Beelden zeggen meer dan woorden
–> kijk snel op onze Facebookpagina!