Improvisatietheater: Een avond vol Faalplezier?!

Op vrijdagavond 3 februari a.s. van 20:00 tot 22:30 uur worden zowel het publiek als de spelers keer op keer verrast. Niets staat van te voren vast, de spelers improviseren ter plekke. Het publiek bepaalt waar het over gaat en de spelers zorgen voor de rest; een hilarische avond vol faalplezier. Ulteam daagt iedereen van harte uit voor een uniek avondje uit in ’t RAShuys.

Ulteam Groningen

Faalplezier:?! Daar is het volgende voor nodig, een actief publiek, 4 ervaren ‘improspelers’ van Ulteam – de grootste theatersportvereniging in Noord Nederland – en een muzikant. Samen zorgen zij voor een twee uur durende unieke ervaring. De spelers vragen het publiek om suggesties en spelen daar een scène mee. Daag de spelers uit; des te groter is het kijk-, speel & faalplezier!

Kosten zijn €5,00, mensen van buiten het RAS-gebied betalen €10,00.
NB: ’t RAShuys beschikt nog niet over een pinapparaat.

Opgeven? Kan, hoeft niet! De vrijwilligers van ‘t RAShuys houden namelijk ook van improviseren en plaatsen graag extra stoelen bij. Maar let op, vol = vol. De zaal biedt ruimte aan 100 personen.

Wil je weten wat je kan verwachten of alvast een beetje in de stemming komen? Kijk dan snel naar de promotiefilm van Ulteam.

Meer informatie is in te winnen via info@rashuys.nl of 050-5010656.

NB: in onze RAShuys flyer 2017 nr. 1 stond een verkeerd tijdstip!
de activiteit Durf te improviseren (3-2) van 17:00 tot 20:00 vindt niet plaats! Ken jij iemand die van plan was hier naar toe te gaan? Dan graag een seintje aan diegene geven.

———————————————————————–
Over Ulteam
Ulteam is de grootste theatersportvereniging in Noord Nederland. Ze spelen geregeld in theaters in Groningen en wedstrijden door het hele land. Daarnaast verzorgen ze ook cursussen, workshops en trainingen op gebied van improvisatietheater.

Bij Ulteam staat het motto ‘faalplezier’ hoog in het vaandel. Zowel tijdens optredens als bij workshops, geven ze dit mee aan publiek en spelers.

Meer weten over deze actieve vereniging? Kijk op www.ulteam.nl voor data van optredens.