Even voorstellen; onze nieuwe RAS-exposant

Tot en met juni dit jaar maken de kunstwerken van Alberdientje uit Noordenveld sier in ’t RAShuys. Geïnteresseerden kunnen op afspraak of tijdens een van onze activiteiten haar kunstwerken bewonderen.

Ondergaande zon

April t/m juni in onze RAS-expo
Kunstenares  Alberdientje uit Noordenveld:
www.alberdientje.nl | alberdientje@gmail.com |06-12126998

“Nadat ik in 2000 ben gestopt met werken heb ik een oude wens in vervulling laten gaan; geïnspireerd door de prachtige natuur heb ik me toegelegd op het schilderen.

Eindeloos kan ik genieten van ‘t wad met zijn prachtige wolkenvelden. En als de veldbloemen gaan bloeien zoals koolzaad , fluitenkruid en lupines, fleur ik helemaal op. Inspiratie en ontspanning haal ik ook uit tuinieren. Zelden ga ik zonder camera op stap, want naast het schilderen is het fotograferen van kleinkinderen (die net zo mooi ontluiken en net zo veel kleur aan je leven geven als bloemen) ook een hobby van mij.

Ik ben begonnen met aquarel en ecoline, maar werk nu hoofdzakelijk met acryl en verdikkingspasta, waarbij ik zowel kwast als paletmes hanteer om het werk krachtig en brutaal neer te zetten op het schildersdoek.”

Nieuwsgierig naar haar werk? Alberdientje kiest er niet voor om 1x per maand de expositie apart open te stellen. Zij vertelt graag persoonlijk over haar werk. Neem daarom contact op met Alberdientje voor meer informatie en een exclusieve rondleiding. Of controleer onze activiteitenagenda en check wanneer onze deuren open zijn. Bij twijfel kan je altijd even bellen: 050-5010656