’t RAShuys omgetoverd tot een idyllische kerstmarkt

Ook zo’n zin in de decembermaand om alle kerstmarkten en –fairs in Noordenveld af te struinen? Vergeet dan niet 14 december 2018 in de agenda te zetten. Van 18.00 tot 23.00 uur is ’t RAShuys voor de 3de keer op rij omgetoverd tot een idyllische indoor kerstmarkt. Het gevarieerde aanbod, de sfeer en muzikale omlijsting wordt mogelijk gemaakt door diverse lokale ondernemers, particuliere verkopers, de inzet van vrijwilligers en uiteraard de bezoekers. Samen maken ze er een gezellige kerstmarkt van.Kerstmarkt 't RAShuys 2017

Het is goed toefen op de kerstmarkt in het dorpshuis van Roderesch, Alteveer en Steenbergen. Naast de verkoop van kerstbomen, mooie feestelijk dingen en lekkernijen is er ook het nodige vertier voor jong en oud. Lokale ondernemers en particulieren uit de RAS-dorpen en omgeving kunnen overigens ook zelf hun (streek)producten verkopen. Er zijn nog enkele plaatsen over. Deelname is gratis. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en het reserveren van een plekje contact opnemen met Stichting RAS:
info@rashuys.nl of (050) 5010656.

Nieuwsgierig hoe het vorig jaar was? Neem dan een kijkje op onze website of de Facebookpagina.