5-jarig jubileum

Precies 5 jaar geleden opende ’t RAShuys na een grondige verbouwing haar deuren. Trots zijn wij op onze huurders, gebruikers, partners, donateurs en vrijwilligers die er mede voor hebben gezorgd dat ’t RAShuys in de regio een waar begrip is geworden. Helaas kunnen wij ons jubileum niet groots vieren zoals wij dat voor ogen hadden, slechts op uitnodiging brengen wij vandaag een toast met de genodigden uit. Het bestuur heeft een alternatief programma bedacht: “Struuntocht RAS”. Deze Struuntocht is mogelijk ook leuk mocht u er vandaag op uit willen trekken. In de bijlage treft u de Struun-punten aan waar u een opdracht kunt vinden.
TIP: vergeet geen pen mee te nemen.
Genodigden hebben een volledige uitnodiging met Struun-formulier ontvangen. In deze versie is de uitnodiging aangepast.
Liefs…. ’t RAShuys! Klik op de links voor de uitnodiging en Struuntocht. https://www.rashuys.nl/wp-content/uploads/2020/09/Naamloos-18.pdf

Facebooktwitterrssby feather
Facebooktwitterby feather