Start activiteitenseizoen september

Het RAShuys is vanaf 5 juni weer (deels) geopend! Gelukkig mogen wij inmiddels ook onze deuren weer openen voor publiek en verhuur wat betekent dat maximaal 50 personen per ruimte toegelaten mogen worden mits de basisregels aangehouden kunnen worden. In ons coronaprotocol treft u onze regels aan. Wat een roerig jaar en wat zijn wij trots dat wij dit jaar “overleefd” hebben, want spannend werd het wel als er weinig inkomsten binnenkomen.

Telkens hebben wij toch nog een flyer met activiteiten en nieuws weten te presenteren, maar de activiteiten moesten wij steeds verschuiven naar de volgende flyer. Wij hopen en gaan er vanuit dat in september een ieder weer mee kan doen met onze activiteiten. Ondanks dat veel maatregelen zijn versoepeld blijven wij ons houden aan de maatregelen zoals die op dat moment gelden en volgen wij de richtlijnen van het RIVM.
Reserveren voor activiteiten kan via deze link en wordt regelmatig geüpdatet met toekomstige activiteiten wanneer deze bekend zijn. Zoals elk jaar is ’t RAShuys in de maanden juli en augustus gesloten voor activiteiten en/of prive verhuur. Het huren van een reguliere vergader- of gymzaal is wel mogelijk in juli en augustus. Zien wij jullie weer bij onze activiteiten na de zomervakantie?